Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ε.Π.Κ.Κρήτης : "Συμπαράσταση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στους επαγγελματίες του τουρισμού,από την πτώχευση του ταξιδιωτικού γραφείου Thomas Cook"

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 24-9-2019
Μετά τη Δημόσια ανακοίνωση, για την χρεοκοπία της Thomas Cook. η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κ Ιωάννα Μελακη, τοποθετήθηκε σχετικά με τις δυσάρεστες εξελίξεις που έχουν προκύψει από την οικονομική κατάρρευση του βρετανικού ταξιδιωτικού πρακτορείου Thomas Cook. Η κ. Μελακη εξέφρασε τη συμπαράστασή της Ένωσης, στις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις που συνεργάζονταν με το πτωχευμένο πλέον ταξιδιωτικό γραφείο και δήλωσε ότι συμμερίζεται την ανησυχία που έχει δημιουργηθεί στους ξένους επισκέπτες και στην τοπική κοινωνία, αλλά και στους εκατοντάδες εργαζόμενους στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
Κάλεσε την Κυβέρνηση να πάρει τα κατάλληλα,μέτρα και μέσα, ώστε να προστατευτούν τα δικαιώματα των τουριστών που βρίσκονται στην Χώρα μας όσο και να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων που επηρεάζονται από αυτή την κρίση.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ. Δ/νση: Πλ.1866 Αρ.2
Email:
epkxan@gmail.com                                                       
Τηλ-Φαξ: 2821092666-2821092306

Δεν υπάρχουν σχόλια: