Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

DS Consulting Newsletter (Sep-Oct 2012) - 8 Νοεμβρίου 2012

ABC Widgets

Βιολογική Γεωργία & Διαχείριση Μικρών Αγροκτημάτων

Inline Image
Στις 23-24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο) το 4ο και τελευταίο Σεμινάριο για το 2012.
Κλείνοντας τον κύκλο των σεμιναρίων μας για το τρέχον έτος, οι εντυπώσεις των ανθρώπων που τα παρακολούθησαν δείχνουν ότι η στόχευση του περιεχομένου είναι σωστή και οι πληροφορίες που λαμβάνουν εξαιρετικά χρήσιμες και εφαρμόσιμες. Ένα μίγμα βιολογικής γεωργίας, αγροτικού μάρκετινγκ, λύσεων για την προώθηση των προϊόντων και καινοτόμων ιδεών για τη διαχείριση ενός αγροκτήματος, συνθέτουν ένα έξυπνο, ενδιαφέρον και πάνω από όλα χρηστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε προ ημερών με επιτυχία και στη Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες για εγγραφές: www.dsorganic.gr
Χορηγός επικοινωνίας το portal www.epixeiro.gr

Carbon Footprint: Επανεξετάζοντας την αλυσίδα εφοδιασμού...

Inline Image
Άρθρο του Δημήτρη Σωτηρόπουλου στο epixeiro.gr
"Το Ανθρακικό Αποτύπωμα είναι ένας όρος συνδεδεμένος στην αντίληψή μας με την προστασία του περιβάλλοντος....
... Αν αφήσουμε όμως το μάρκετινγκ στην άκρη, υπάρχουν πολλαπλά οφέλη στο Ανθρακικό Αποτύπωμα και περισσότεροι δεσμοί με την καινοτομία. Ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι μας δίνει την ευκαιρία να δούμε όλη την παραγωγική διαδικασία σε μια επιχείρηση από ένα εντελώς νέο πρίσμα."
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.dsorganic.gr
Η DS Consulting αναπτύσσει Ανθρακικά Αποτυπώματα Προϊόντων & Υπηρεσιών ως επίσημος συνεργάτης της Βρετανικής Carbon Trust.
Μάθετε περισσότερα στο http://gr.dsorganic.com/services/carbon-footprinting-services/

Διεθνές Συνέδριο για τη Μεταποίηση Βιολογικών Προϊόντων

Inline Image
Μετά από την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του περασμένου έτους το IFOAM EU Group διοργανώνει το 2ο Συνέδριο του για τη μεταποίηση και την επεξεργασία των προϊόντων βιολογικής γεωργίας σε συνεργασία με την AOEL και το Ινστιτούτο FiBL της Γερμανίας. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 26-27 Νοεμβρίου 2012 στη Φρανκφούρτη, Γερμανία.
Μάθετε περισσότερα στο www.dsorganic.gr

Συνέδριο MeatDays 2012

Inline Image
Σημαντική επιτυχία για τις Ημέρες Κρέατος - MeatDays 2012 . Τους 6.100 έφτασαν οι εμπορικοί επισκέπτες από τη βιομηχανία, τα κρεοπωλεία, την εστίαση και τα ξενοδοχεία.
Το Πανελλήνιο Συνέδριο "το Κρέας και τα Προϊόντα του", το οποίο διεξήχθη παράλληλα με την έκθεση και συγκέντρωσε περισσότερες από 80 ειδικές παρουσιάσεις δημιουργώντας ένα αξιοπρόσεκτο τόμο πρακτικών, χρήσιμο για κάθε επιστήμονα και ειδικό στον τομέα της παραγωγής, επεξεργασίας, διακίνησης, ελέγχου του κρέατος και των διαφόρων προϊόντων του. 
Η DS Consulting συμμετείχε στις εργασίες του Συνεδρίου παρουσιάζοντας το θέμα "Ανθρακικό Αποτύπωμα Προϊόντων".
Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση: www.dsorganic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: