Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΙΖΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔ.ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Dt.726.18-09-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ & ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. εγκαινιάζει σήμερα δυο νέες ιστοσελίδες για τις τηλεπικοινωνίες και την ιδιωτική ασφάλιση στα πλαίσια του προγράμματος «Νομική Υποστήριξη Καταναλωτών σχετικά με Τηλεπικοινωνίες και Ιδιωτική Ασφάλιση», το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Οι ιστοσελίδες είναι διαθέσιμες στις διευθύνσεις www.ekpizo.gr/asfalisi και www.ekpizo.gr/telecoms , οι οποίες είναι προσιτές σε όλους. Μέσω αυτών η ΕΚΠΟΙΖΩ παρέχει πλήθος χρήσιμων για τους καταναλωτές πληροφοριών σχετικά με σημαντικά ζητήματα στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της ιδιωτικής ασφάλισης καθώς και ενημέρωση για επίκαιρα θέματα τα οποία ανανεώνονται συχνά ώστε να ανταποκρίνονται διαρκώς στην ανάγκη των καταναλωτών για έγκυρη, υπεύθυνη ενημέρωση και νομική υποστήριξη. Επίσης, παρέχονται υποδείγματα καταγγελιών και πρόσβαση στη σχετική νομοθεσία.
Υπενθυμίζουμε ότι η νομική υποστήριξη των καταναλωτών στα σχετικά θέματα συνεχίζεται μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου (+302103304444), δια ζώσης στα γραφεία μας , Στουρνάρη 17, 106 83 Αθήνα και μέσω των παραπάνω ιστοσελίδων στο πεδίο «Νομική Υποστήριξη».
Αθήνα 18 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: