Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

DS Consulting - 2μηνιαίο Newsletter (Σεπ-Οκτ 2011)

Σεμινάριο για το Ανθρακικό Αποτύπωμα
Η DS Consulting σε συνεργασία με την Attitude διοργανώνει νέο Σεμινάριο για το Ανθρακικό Αποτύπωμα Προϊόντων & Υπηρεσιών. Ημερομηνία και χώρος διεξαγωγής : Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2011, 16.00-22.00 Ξενοδοχείο Athenian Callirhoe, Καλλιρρόης 32 & Πετμεζά, Αθήνα (σταθμός Συγγρού Φιξ του μετρό)
Περισσότερες πληροφορίες στο http://bit.ly/tmDrg0

DS Consulting : 3 νέα Σεμινάρια για Γεωργική Παραγωγή
Η DS Consulting σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό LECTOR Training διοργανώνουν 3 νέα Σεμινάρια με θέμα τη Γεωργία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το μήνα Νοέμβριο. Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν δραστηριότητα στο γεωργικό τομέα είτε να αναπτύξουν μια ήδη υπάρχουσα γεωργική επιχείρηση και νέους αγρότες (επαγγελματίες & ερασιτέχνες)

  • Βιολογική Γεωργία και Παραγωγή Προϊόντων Ποιότητας

  • Γεωργικές Καλλιέργειες – Εισαγωγή στη Γεωργική Επιχειρηματικότητα

  • Γεωργικές Καλλιέργειες – Ευκαιρίες, Νομικό Πλαίσιο, Πιστοποίηση & Επιδοτήσεις στο Γεωργικό Τομέα
Μάθετε περισσότερα στο http://bit.ly/rVXAUz

IFOAM EU : Κατευθυντήρια Οδηγία για τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων στα βιολογικά προϊόντα
Το IFOAM EU Group δημοσίευσε την πρώτη έκδοση του εγγράφου “Κατευθυντήρια Οδηγία για το Διεθνές Εμπόριο σχετικά με τις Επιμολύνσεις από υπολείμματα φυτοφαρμάκων στα Βιολογικά Προϊόντα”. Η κατευθυντήρια οδηγία παρουσίαστηκε επίσημα στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στο Συνέδριο του IFOAM EU Group, στις 14 Οκτωβρίου 2011, στο Lodz της Πολωνίας. Διαβάστε περισσότερα στο http://bit.ly/ord2Qf

Δεν υπάρχουν σχόλια: