Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Θεσσαλονίκη - Ημέρες Διάσωσης 2011 - Ζήστε την Εμπειρία - 16 και 17 Απριλίου 2011




Ημέρες Διάσωσης 2011 - Ζήστε την Εμπειρία

Για μια ακόμη φορά η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί στην οδική ασφάλεια. Μια μοναδική εκδήλωση διάσωσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Απριλίου 2011 στη Θεσσαλονίκη, από τις εταιρείες Firexpress, Ford Βροχίδης Χατζής, και το περιοδικό Auto Τρίτη.

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2011 όσοι επιθυμούν, αφού υπάρχει ελεύθερη είσοδος, θα παρακολουθήσουν δεκάδες απεγκλωβισμούς, ζώντας μια μοναδική εμπειρία. Όλα θα συμβούν στις εγκαταστάσεις της Βροχίδης- Χατζής, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, από τις 09:30 το πρωί έως και τις 3 το απόγευμα. Το εντυπωσιακό πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων : • απεγκλωβισμούς από τρακαρισμένα οχήματα • επίδειξη πυροσβεστικής διάσωσης • προσομοιωτή ζωνών ασφαλείας • test drive αυτοκινήτων • παρουσίαση πυροσβεστικών οχημάτων

Είσοδος ελεύθερη

Γονείς και όχι μόνο, οι οποίοι επιθυμούν να πάρουν μια καλή εμπειρία κι ενημέρωση για την ασφάλεια στο αυτοκίνητο, για τη χρησιμότητα των ζωνών ασφαλείας και άλλα πολλά, τα οποία αφορούν άμεσα τα παιδιά μας, την επόμενη γενιά οδηγών, θα πρέπει να βρίσκονται εκεί. Δίχως εισιτήριο, αφού η είσοδος είναι ελεύθερη. Εκεί θα λειτουργεί κι ένας προσομοιωτής ζώνης ασφαλείας, αποκαλύπτοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο γιατί πρέπει να φοράμε τις ζώνες μας στο αυτοκίνητο. Με ταχύτητα 8 χλμ / ώρα ο κάθε επισκέπτης θα διαπιστώνει το τι μπορεί να συμβεί όταν δεν φοράμε τη ζώνη μας. Βέβαια, δεν θα λείπουν και οι πολλές κι ευχάριστες εκπλήξεις.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Σημαντικό είναι ακόμη να αναφέρουμε, ότι το Σάββατο 16 Απριλίου 2011, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ειδικό σεμινάριο με θέμα τα διασωστικά εργαλεία, τις νέες τεχνολογίες διάσωσης για θωρακισμένα, υγραεριοκίνητα και υβριδικά οχήματα και για νέες μεθόδους απεγκλωβισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: