Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Εκδήλωση στη Φλώρινα για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας στο Δρόμο - 24 Μαρτίου 2011

Εκδήλωση στη Φλώρινα για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας στο Δρόμο»
Η Φλώρινα έδωσε δυναμικό παρόν στον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Ευγένειας στο Δρόμο», στα πλαίσια της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας (17-24 Μαρτίου 2011), καθώς την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 και ώρα 11.45 πμ στον κύκλο στην είσοδο της πόλης, οι μαθητές της Στ’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Φλώρινας και την Ε.ΚΑΤ.Ο. (Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση) Φλώρινας διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό σε οδηγούς και πεζούς σχετικά με την Ευγένεια στο Δρόμο, το οποίο εστάλη από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».
Οι Έλληνες οδηγοί, οι οποίοι σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα είναι οι πιο επιθετικοί στην Ευρώπη, πρέπει να γίνουν αποδέκτες της σημασίας του μηνύματος της Ευγένειας στο Δρόμο, η οποία αποτελεί βασικό στοιχείο για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στους δρόμους μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των οδηγών για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ασφάλεια στους δρόμους της χώρας μας.
Από το Δ.Σ. της Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας

Δήλωση του Προέδρου της Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας, Αλτίνη Αθανασίου, για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας στο Δρόμο, 24 Μαρτίου 2011 - Αρχείο pdf - 81 KB


Στο video δίνει συνέντευξη στα ΜΜΕ της Φλώρινας ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Άρης Αριστείδου.
Η εκπομπή στο Florina TV - 25 Μαρτίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: