Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Φλώρινα - Απονομή Βραβείων για τον 1ο Διαγωνισμό Οδικής Ασφάλειας - Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011


Η Εκδήλωση Απονομής Βραβείων στα πλαίσια του 1ου Διαγωνισμού Ζωγραφικής – Γραπτού Κειμένου με θέμα την Οδική Ασφάλεια για μαθητές Ε’ και ΣΤ’ Τάξης Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Φλώρινας και τίτλο «Zούμε στην Πόλη μας Σημαίνει Κυκλοφορούμε με Ασφάλεια», έλαβε χώρα το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011 και ώρα 5.30 μμ στο Hotel «Φαίδων Palace», στη Φλώρινα. Ο 1ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής – Γραπτού Κειμένου διεξήχθη στα πλαίσια της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας (17-24 Μαρτίου 2011) και η Φλώρινα είναι από τις ελάχιστες περιοχές της χώρας μας που συμμετέχει ενεργά για τέταρτη φορά στον εορτασμό της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας.
Ο Διαγωνισμός διεξήχθη από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας από κοινού με την Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας και την Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και έλαβαν τον λόγο στον διάλογο που επακολούθησε με τους γονείς και τους μαθητές, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Μπέλτσος Αθανάσιος και ο Διοικητής της Τροχαίας Φλώρινας κ. Δημόπουλος Δημήτριος.
Στον 1ο Διαγωνισμό έλαβαν μέρος 59 μαθητές Δημοτικού από σχολεία του Δήμου Φλώρινας και δόθηκαν Αναμνηστικά Συμμετοχής και Βραβεία σ’ όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό καθώς και στην Στ’ Τάξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας για το CD με το φωτογραφικό υλικό που ετοίμασαν οι μαθητές. Επίσης, δόθηκε ένα CD με το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας Πρόγραμμα «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» και υλικό από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».
Στην εκδήλωση έγινε απονομή Βραβείου από τον Όμιλο Σερρών για Unesco στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας για τη δράση του στο Πρόγραμμα «Οδική Ασφάλεια» και την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και μίλησε για θέματα Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής η εκπαιδευτικός Θεοδοσέλη Κατερίνα, Υπεύθυνη του Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών.
Ρεπορτάζ για την εκδήλωση και συνέντευξη της κας Θεοδοσέλη Κατερίνας στο Florina TV : http://www.florinatv.gr/deltia-video/viewvideo/273/-/20--2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: