Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Ε.Π.Κ. Κρήτης: Ευχαριστήρια Επιστολή Δανειολήπτριας

Επιτέλους υπάρχουν και ευγνώμονες ...

Δημοσιεύουμε την επιστολή της δανειολήπτριας, κάτι που  αφενός μάς έδωσε δύναμη διότι ζούμε σε μια εποχή μη αναγνώρισης της προσφοράς και του εθελοντισμού και αφετέρου μας ξάφνιασε ... διότι οι άνθρωποι που έρχονται στην Ένωση Προστασίας καταναλωτών Κρήτης για να ζητήσουν βοήθεια μάς θεωρούν Κράτος ... δεν έχουν καταλάβει.  Ότι η λειτουργία των Ενώσεων Καταναλωτών ανά την Ελλάδα και η δική μας επαφίεται στη θέληση κάποιων ανθρώπων που θέλουν αφιλοκερδώς να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς καμία απολύτως στήριξη από πουθενά.

Η Συγχαρητήρια Επιστολή της δανειολήπτριας, μέλους της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτη.

"Αγαπητή κ. Μελάκη

Ως μέλος της Ένωσης, που πήρα πολλά από τη συμβουλευτική και καθοδήγησή σας, με αποτέλεσμα να διαγράψω ένα τεράστιο χρέος προς τις τράπεζες, σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για το έργο σας και εύχομαι κάθε πρόοδο και  ευημερία  στο σημαντικό έργο που κάνετε στους ανθρώπους που ζητούν τη βοήθειά σας.

Είναι γεγονός ότι η κοινωνία αντιμετωπίζει πολλά χρόνια προβλήματα που απαιτούν σχεδιασμό, διεκδίκηση και μεθοδικότητα για την επίλυσή τους και εσείς σε όλα αυτά όχι μόνο δηλώνεται παρούσα αλλά είστε και παρούσα.

Είμαι βέβαιη, ότι.παρά το επίπονο και δύσκολο έργο σας, θα συνεχίσετε να στέκεστε δίπλα στα προβλήματα μας  όπως κάνατε μέχρι σήμερα, προάγοντας τα συμφέροντά της κοινωνίας και κάθε αδύνατου πολίτη που σας έχει ανάγκη .

κ. Μελάκη,

Θα σας ευγνωμονώ για πάντα  και παντού θα το βροντοφωνάζω ότι, υπάρχει ελπίδα, την οποία την φέρεται εσείς και το γραφείο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Τέλος, σας εύχομαι πολύ υγεία και δύναμη, να μας αντέχετε".

Με ευγνωμοσύνη

Μια δανειολήπτρια που της χαρίσατε

Ζωή


Δεν υπάρχουν σχόλια: