Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

ΕΕΚΕ - Το Mb App Travelers Rights GR & το Αλφαβητάρι του Ταξιδιώτη στο Consumer Education Hub της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Το mobile app Traveler Rights GR, το οποίο αναπτύχθηκε από την ΕΕΚΕ το 2018, το βιβλίο σε ηχητική μορφή με τίτλο Αλφαβητάρι του Ταξιδιώτη και τα βίντεο που τα συνοδεύουν, περιλαμβάνονται στο Consumer Education Hub (CEH) της Γενικής Διεύθυνσης Δικαιοσύνης (DJ JUST) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το mobile app “Traveler Rights GR” έχει ήδη αποσπάσει 2 Gold βραβεία:  

1. Στα Mobile Excellence Awards 2018 στην κατηγορία Mobile Εφαρμογές για Λιανεμπόριο και Καταναλωτές: Mobile Service for Consumers και

2. Στα Tourism Awards 2019, στην κατηγορία Technology enhanced Experience

Οι εφαρμογές της ΕΕΚΕ αναζητούνται εύκολα με λέξεις κλειδιά που αφορούν το ταξίδι, όπως  traveler, air flights, boat travel κλπ, και παρουσιάζονται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://consumer-education.eu/initiative/d8e65002a872fd312fc367f0bddf21da/

Το Consumer Education Hub (CEH), αυτός ο μοναδικός χώρος θα αποτελέσει έμπνευση για πολλούς επαγγελματίες στον τομέα της προστασίας των καταναλωτών σε όλη την Ευρώπη.

Τι παρέχει το CEH;

1. Όλες οι πληροφορίες σε ένα σημείο: είναι μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα όπου ο χρήστης μπορεί να βρει εύκολα κάθε είδους εκπαιδευτικό υλικό.

2. Περιεχόμενο από όλη την Ευρώπη: βασίζεται σε υλικό από οργανώσεις καταναλωτών, ερευνητές, αρχές, που προέρχονται από όλη την Ευρώπη.

3. Συμπερίληψη γλωσσών: το υλικό είναι στις εθνικές γλώσσες, με μια εύχρηστη περίληψη στα αγγλικά για να διευκολυνθεί η έρευνά σας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: