Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Μήνυμα, της Προέδρου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κ. Ιωάννας Μελάκη, για την Επέτειο του Πολυτεχνείου

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ 16-11-2023

 Στη σημερινή δύσκολη εποχή, την εποχή της ανεξέλεγκτης ακρίβειας, της οικονομικής πτώχευσης και κοινωνικής εξαθλίωσης των πολιτών, την εποχή που η Χώρα μας συνεχώς πιέζεται η ανεξαρτησία της, από εξωτερικούς εχθρούς, το φωτεινό παράδειγμα των νέων του Πολυτεχνείου του ’73, μας επιτάσσει, ότι ένας άλλος δρόμος ανοίγεται μπροστά μας, ο δρόμος της αντίστασης απέναντι στη βία και στον αυταρχισμό, θα πρέπει να είναι επιλέξιμος και επιβεβλημένος.

Το Πολυτεχνείο, 50 χρόνια μετά, μας εμπνέει και αποδεικνύει ότι, με ομοψυχία, συλλογικούς αγώνες, μπορεί να υπάρξει ελπίδα, προοπτική και διέξοδος από την κρίση που βιώνουμε, αλλά και που θα πρέπει να μας κάνει δυνατούς, για την επόμενη μέρα, για να ανταποκριθούμε σε όλα τα επίπεδα.

Η μνήμη των αγώνων και αγωνιστών του Πολυτεχνείου, δεν σβήνεται και δεν συκοφαντείται. Ο αγώνας για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη, πρέπει να συνεχιστεί με μέσα κοινωνικά και αλληλέγγυα, με σκοπό να βγούμε δυνατοί και από αυτή την δράκαινας της ακρίβειας και τη δική μας Χώρα.

Να ισιώσουμε οικονομικά, με ομοψυχία, χωρίς ρεβανσισμούς και πατριδοκαπηλία, όλοι είμαστε απαραίτητοι και χρήσιμοι, δεν περισσεύει κανείς.

Η Πρόεδρος της Ένωσης  Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35
Ταχ. Δ/νση: Πλ.1866  Αρ.2
Email:
epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ: 2821092666 - 2821092306

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: