Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΕΚΠΟΙΖΩ - Ερωτηματολόγιο Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια

Καλημέρα σας και καλό μήνα!
Ευχόμαστε όλοι να είστε καλά αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (European Bank for Reconstruction and Development - EBRD, www.ebrd.com) έχει αναθέσει στη Global Sustain (www.globalsustaingroup.com) την υλοποίηση έρευνας για τις κοινωνικές επιπτώσεις των μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Ελλάδα. Στην εν λογω έρευνα κληθήκαμε ως ΕΚΠΟΙΖΩ σε 4ωρη συνέντευξη όπου εκθέσαμε την εμπειρία μας. Εκπροσώπησε την ΕΚΠΟΙΖΩ, αλλά και την ΠΟΜΕΚ "Η Παρέμβαση", η δικηγόρος κα Μικαέλα Χριστοδούλου. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στα αγγλικά.
Μέρος της μελέτης που συντάσσεται, είναι η διενέργεια ηλεκτρονικής έρευνας με σκοπό τη διερεύνηση των κοινωνικών επιπτώσεων από τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια σε φυσικά πρόσωπα/νοικοκυριά και ατομικές/μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησαν τα παρακάτω ερωτηματολόγια:
Φυσικά Πρόσωπα/Νοικοκυριά: εδώ
Ατομικές/Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις: εδώ
Η έρευνα είναι ανώνυμη και έχει διάρκεια συμπλήρωσης τα 5 λεπτά.

Εάν έχετε κάποια εμπειρία από μη εξυπηρετούμενο δάνειο, μπορείτε να συμπληρώσετε το παρόν ερωτηματολόγιο και παρακαλούμε πολύ να το διακινήσετε στα μέλη σας που αντιμετωπίζουν τέτοια ζητήματα.
Λόγω των συνθηκών οι πλατφόρμες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι νεοτέρας και όχι μέχρι τις 16 Μαρτίου που είχε καθοριστεί αρχικά το χρονικό περιθώριο.
Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!
Είμαστε στη διάθεσή σας και μένουμε ασφαλείς για να είμαστε υγιείς!!
ΕΚΠΟΙΖΩ
Στουρνάρη 17, Αθήνα 106 83
Τηλ: 210 330 4444
Φαξ: 210 330 0591
E-mail: info@ekpizo.gr
www.ekpizo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: