Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη της Προέδρου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κ.Μελακη, στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, κ Καραμαλάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18-12-2019
Με αφορμή  τις επικείμενες ημέρες των γιορτών Χριστουγέννων -νέο έτος, η Πρόεδρος της ΄Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης κ.Ιωάννα Μελάκη, είχε συνάντηση στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ,.Μιχάλη Καραμαλάκη.,
Σκοπός της εν λόγω επίσκεψης ήταν, η ανταλλαγή ευχών, ενόψει εορτών, αλλά και να μεταφέρει η Πρόεδρος των καταναλωτών,στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, την ευαρέσκεια της ,για το κλίμα αισιοδοξίας των καταναλωτών, ότι αισθάνονται πλέον ασφαλής ,με το επιτελούμενο έργο της Γεν. Αστυνόμευσης.
 Η επίσκεψη της κ. Μελάκη στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κρίνεται επίκαιρη, λόγω των γιορτών, της αυξημένης κίνησης των καταναλωτών στους δρόμους για τις εθιμοτυπικές αγορές (δώρα) και της ανάγκης αυξημένης επιτήρησης , ώστε να αποτραπούν κινήσεις βιαιοπραγιών, κλοπών  κ.α παραβατικών πράξεων, πράγμα που τέθηκε στην συζήτηση.
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, υπήρξε πλήρης καθησυχαστικός, προς την κ.Μελάκη, λέγοντας της  ότι, η Ελληνική Αστυνομία, στέκεται δίπλα στον ΄Ελληνα πολίτη καθημερινά και ότι πράττει το έργο που της έχει ανατεθεί, από την Ελληνική Πολιτεία, στο έπακρον..
Εκείνο που η κ Μελακη, κατέθεσε δημόσια στην τοποθέτηση της ,από την εν λόγω επίσκεψη, είναι αφενός το φορτωμένο πρόγραμμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,η πολύωρη ενασχόληση του με πληθώρα θεμάτων δημόσιας τάξης και ασφάλειας, αλλά και η αγάπη του, για το επιτελούμενο έργο, με μοναδική σκέψη πως θα γίνει ακόμα καλύτερο ,για το καλό της κοινωνίας και των στόχων του, όχι μόνο ως Αρχηγός , αλλά και ως άνθρωπος ,που θέλει να δει την Χώρα μας και τους πολίτες της, σε οδό νομιμότητας και ασφάλειας.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης
 
Ιωάννα Μελάκη
                                                      
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: