Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ε.Π.Κ. Κρήτης : "Οι καταναλωτές της Κρήτης, καλωσορίζουμε την τοποθέτηση στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου, ως ΓενικόΓραμματέα Εμπορίου, τον Αντώνη Παπαδεράκη"

Δελτίο Τύπου 9-3-2015

Γενικός Γραμματέας Εμπορίου ο Χανιώτης Αντώνης Παπαδεράκης
Μετά την δημοσιοποίση της  τοποθέτησης  του Αντώνη Παπαδεράκη, στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου -Καταναλωτή  στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, η Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
Η  τοποθέτηση  του Αντώνη Παπαδεράκη, στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου-Καταναλωτή, ως Ένωση  Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης  ,μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους, και την χαιρετίζουμε. Ο Αντώνης Παπαδεράκης είναι γνώστης του εμπορίου και της αγοράς, γνωστοί είναι οι αγώνες του ,από την θέση του προέδρου  της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων που υπηρέτησε για αρκετά χρόνια. Επειδή μέσα από τα καθήκοντα του, ως Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, είναι η εποπτεία εξασφάλισης κανόνων  λειτουργίας συνθηκών υγιούς  αγοράς και  ανταγωνισμού, προς όφελος  των καταναλωτών, δηλώνουμε ότι, θα σταθούμε συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Τέλος, απευθυνόμενη η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης  ,προς τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου,για  τη  νέα θέση που καλείται να υπηρετήσει,  εύχεται: "κ. Παπαδεράκη, θερμά συγχαρητήρια ,  καλή θητεία ,με δύναμη,  πάντα άξιος , είμαστε μαζί σου, για καλύτερη αγορά ,βοηθώντας σας ,  να μπορούν σήμερα, οι φτωχοποιημένοι καταναλωτές, από τηνοικονομική ύφεση και κρίση,να ξαναέρθουν στην Αγορά, να μπορούν να  αγοράζουν, ασφαλή προιόντα, σε ικανοποιητικές τιμές". 

Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης
 
Ιωάννα ΜελάκηΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ.Δ/νση:Πλ.1866  Αρ.2
Email: epkxan@gmail.com                                                         
Τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306

Δεν υπάρχουν σχόλια: