Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ι.Ο.ΑΣ. - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣE ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR






 


Αγαπητοί φίλοι του Ινστιτούτου καλημέρα σας,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα δημιουργηθεί ένα πάρκο, το Christmas Star στο χώρο της HELEXPO στο Μαρούσι όπου το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» έλαβε πρόσκληση να συμμετέχει στο Bazaar Area για την ενίσχυση του σκοπού του.

Το Christmas Star είναι ένα Χριστουγεννιάτικο πάρκο που συνδυάζει τη διασκέδαση με τη φιλανθρωπία. Περιλαμβάνει 30 παιχνίδια σε ένα όμορφο και ελκυστικό περιβάλλον διαμορφωμένα παραμυθένια, εκπαιδευτικές δράσεις, θεάματα και δημιουργικά εργαστήρια.

Θα θέλαμε την υποστήριξή σας με το να συμμετέχετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ινστιτούτου στο εν λόγω Βazaar, δηλώνοντας συμμετοχή με το ποιες ώρες και μέρες έχετε τη δυνατότητα να παρευρεθείτε κοντά μας.

Στο χώρο του Ινστιτούτου στο Bazaar θα υπάρχει έντυπο υλικό για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων καθώς και επιτραπέζια Ημερολόγια Ι.Ο.ΑΣ. 2015, Ατζέντες 2015 Ι.Ο.ΑΣ., Εγχειρίδιο για τα παιδιά «Γίνε ο Ιππότης της Οδικής Ασφάλειας, υφασμάτινες τσάντες καθώς και γούρι 2015, τα οποία θα είναι προς πώληση.

Το Ινστιτούτο θα βρίσκεται στο χώρο από τις 22 Δεκεμβρίου 2014 έως τις 4 Ιανουαρίου 2015.

Οι ώρες που θα θέλαμε να επιλέξετε είναι:

·           9:00-14:00
·         14:00-18:00
·         18:00-22:00
Παρακαλούμε όσοι δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο: 210 8620150 ή μέσω μειλ στο info@ioas.gr ή στο itzovolou@ioas.gr (όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας, ώρες και μέρες που επιθυμείτε να βοηθήσετε)
(Σημείωση: δίπλα από τη HELEXPO υπάρχει το εμπορικό κέντρο AVENUE με δωρεάν υπόγειο parking)

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων ακόμα μια φορά για τη συνεισφορά σας στο Ινστιτούτο μας και σας ευχόμαστε καλές γιορτές, γεμάτες Υγεία και Ασφάλεια.
Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Ι.Ο.ΑΣ.
Shadow

Δεν υπάρχουν σχόλια: