Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ε.Π.Κ.Κ. : ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΠΥΡΑΚΟΥ

ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΠΥΡΑΚΟΥ

Η Είδηση παραίτησης, του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή, κ. Δημήτρη Σπυράκου, αφήνει πίσω της αφενός μεγάλο κενό και αφετέρου πολλά ερωτηματικά για τους καταναλωτές.
Η Ένωσή μας (Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης), οφείλει να ομολογήσει δημόσια ότι στην δίχρονη περίπου παραμονή του στην Γραμματεία, ο Δημήτρης Σπυράκος, υπήρξε υπηρέτης του θεσμού και του ρόλου του, "αφουγκραζόταν" και στήριζε τα δικαιώματα των καταναλωτών, δεν ήταν λίγες οι φορές που τόλμησε να επιβάλλει πρόστιμα, που στο παρελθόν δεν τα είδαμε. Μπορούμε ακόμα να πούμε ότι "ήταν στυλοβάτης και συνδιμιουργός του Νόμου Κατσέλη "περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών".
Ειλικρινά, εμείς που γνωρίσαμε, τον Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή από κοντά, νοιώθουμε ότι η παραίτησή του, μας κάνει περισσότερο φτωχούς, ιδιαίτερα σε εποχές που θίγονται και καταπατούνται πολλά δικαιώματα, ιδιαίτερα των καταναλωτών.
Αγαπητέ Δημήτρη Σπυράκο, δεν γνωρίζουμε τους λόγους της παραίτησης σου, αλλά μέσα από τα ισχνά λόγια σου, μας αποκαλύπτεις ότι δεν μας παράτησες ιδία θελήσει, πάντως εμείς για όλα που μας πρόσφερες σαν Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή , αλλά και για όλα που σκέφτεσαι να προσφέρεις από την θέση την δικιά μας, των καταναλωτών, σε Ευχαριστούμε.
Πιστεύουμε ότι ο μεγάλος αγώνας, τώρα αρχίζει τόσο για μας, όσο και για σένα, απέναντι σ' αυτούς που δε καταλαβαίνουν από σεβασμό των δικαιωμάτων.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ 35
Ταχ.Δ/νση : Πλ. 1866 Αρ.2
Email : epkxan@gmail.com
Τηλ-Φαξ : 2821092666-2821092306

Δεν υπάρχουν σχόλια: