Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Παράρτημα ΕΚΠΟΙΖΩ Θεσσαλονίκης - Συνεχίζουμε να Νοιαζόμαστε … Μαζί με τους Γιατρούς του Κόσμου

D.T/1287/08.02.2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παράρτημα ΕΚΠΟΙΖΩ Θεσσαλονίκης - Συνεχίζουμε να νοιαζόμαστε … μαζί με τους Γιατρούς του Κόσμου

Μετά την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος της ΕΚΠΟΙΖΩ στην Αθήνα για παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στα μέλη με την συνεργασία εθελοντών ψυχολόγων, έρχεται η σειρά του Παραρτήματος στην Θεσσαλονίκη.
Οι Γιατροί του Κόσμου, γνωρίζοντας από ‘πρώτο χέρι’ τα πολυποίκιλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Έλληνες, και, παρά τον φόρτο εργασίας που ήδη έχουν, ανταποκρίθηκαν άμεσα και πρόθυμα στο αίτημά μας να αναλάβουν την ψυχολογική υποστήριξη όσων μελών της ΕΚΠΟΙΖΩ το επιθυμούν.
Οι Γιατροί του Κόσμου, εκτός από την εθελοντική προσφορά των ψυχολόγων τους, διαθέτουν και τις κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσές τους για την πραγματοποίηση των συναντήσεων αυτών.
Ξεκινά λοιπόν και στην Θεσσαλονίκη το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα.Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα συγκροτηθούν ολιγομελείς ομάδες από τα μέλη της ΕΚΠΟΙΖΩ που θα δηλώσουν συμμετοχή, που θα συναντιούνταισυγκεκριμένες ώρες και ημέρες στο Πολυϊατρείο των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Θεσσαλονίκης, Ίωνος Δραγούμη 65,στον πρώτο όροφο.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ κάθε Τετάρτη 3-5 μμ στο τηλ. 2310 - 242611 πληκτρολογώντας το εσωτερικό 106 (υπεύθυνη κ. Άννα Μαργαρού).

Δεν υπάρχουν σχόλια: