Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΔΕΚ. 2010

Το 1ο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Πάτρα εγκαινιάζεται από το Δήμο Πατρέων, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 12.00 μ.μ. και έχει το όνομα του Πάνου Μυλωνά, φοιτητή του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών του Πανεπιστημίου Πάτρας, του οποίου ο άδικος και ξαφνικός χαμός εξαιτίας ενός τραγικού τροχαίου δυστυχήματος αποτέλεσε την αφορμή ίδρυσης του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».
Το εν λόγω Πάρκο που έχει πάρει την έγκριση από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με τρόπο ώστε να αποτελεί προσομοίωση του συνήθους αστικού και περιαστικού οδικού δικτύου. Το Πάρκο είναι ένα ανοιχτό σχολείο στο οποίο διδάσκεται κυκλοφοριακή αγωγή και οδική ασφάλεια, με έναν τρόπο διαφορετικό και ευχάριστο.
Η ενέργεια αυτή του Δήμου Πατρέων για την υλοποίηση αφενός ενός Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής και αφετέρου για την πρωτοβουλία του, το πάρκο να ονομαστεί «Πάνος Μυλωνάς», μας χαροποιεί και μας συγκινεί ιδιαιτέρως αφού διαπιστώνουμε ότι το έργο του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» αναγνωρίζεται αλλά και γιατί η μνήμη του Πάνου θα παραμείνει ζωντανή τόσο στις καρδιές μας όσο και μέσα από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων.
Πηγή : http://www.ioas.gr/index.php?ID=latest_news&Rec_ID=2572

Δεν υπάρχουν σχόλια: