Κοζάνη, 21 Ιουλίου 2010
Δελτίο Τύπου - Καλοκαίρι και Τροφοδηλητηριάσεις
Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, κυρίως λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, που βοηθά τη γρήγορη αλλοίωση των τροφίμων, υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης ασθενειών, από τροφοδηλητηριάσεις. Οι τροφοδηλητηριάσεις αυτές, συνήθως, οφείλονται, στην κατανάλωση τροφίμων που προετοιμάζονται, διατηρούνται ή διατίθενται, χωρίς την τήρηση των απαραίτητων μέτρων υγιεινής...Δελτίο Τύπου - Καλοκαίρι και Τροφοδηλητηριάσεις
Περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου