Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ένωση Καταναλωτών Βόλου - Ομαδικές Αγωγές για τις Χρεώσεις των Τραπεζών

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ, καταθέτει το επόμενο διάστημα τις πρώτες ομαδικές αγωγές κατά των τραπεζών, με την απαίτηση επιστροφής των χρημάτων που αυτές παρακράτησαν παράνομα και καταχρηστικά από τους δανειολήπτες Καλούμε τους δανειολήπτες που θέλουν να συμμετέχουν σ’ αυτή την πρώτη ομάδα των αγωγών να προσέλθουν στο Γραφείο Καταναλωτή το αργότερο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.
Η διαδικασία θα συνεχιστεί και πέραν της προθεσμίας, αλλά θα πρέπει να συμπληρώνεται ένας κρίσιμος αριθμός αιτήσεων, πριν την κατάθεση κάθε ομαδικής αγωγής εναντίον κάποιας τράπεζας. Μόνο με την προσφυγή στη δικαιοσύνη οι τράπεζες θα αναγκαστούν να επιστρέψουν τα χρήματα και δυστυχώς, μόνο σε όσους συμμετέχουν στις ομαδικές αγωγές εναντίον κάποιας τράπεζας.

Δείτε το σχετικό έγγραφο : http://ekatoflorinas.iosites.org/ENKAVolou-Trapezes-Ian2010.pdf

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ : http://enka-volou.blogspot.com/

Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου είναι μη κερδοσκοπική Ένωση Καταναλωτών, ανεξάρτητη από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Ιδρύθηκε το 1982 και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών Ελλάδας (ΟΕΚΕ). Ταχ. Διεύθυνση : Ανθ. Γαζη 164 – Γαμβέτα Βόλος Τηλ.: 2421097543, 6974676207 Fax : 2421097544 Γραφείο Καταναλωτή : 15186

Δεν υπάρχουν σχόλια: