Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2009

1η Πανελλαδική Συνάντηση για την Οδική Ασφάλεια - Αμύνταιο Φλώρινας, 21 και 22 Μαρτίου 2009

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 20-26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας, ο Δήμος Αμυνταίου και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Αμυνταίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», την Εθελοντική Ομάδα bloka.com και τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ), συνδιοργανώνουν την :

«1η Πανελλαδική Συνάντηση για την Οδική Ασφάλεια» (υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών – Επικοινωνιών)
Οι ομιλίες θα γίνουν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009 και ώρα 4.30 μμ


  • Ιαβέρης (Τάσος Μαρκουίζος), Οδηγός Αγώνων - "Οδική Συμπεριφορά".

  • Μυλωνά Βασιλική, Πρόεδρος του ΔΣ του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» http://www.ioas.gr/«Οδική Ασφάλεια – Δράσεις και Προοπτικές».

  • Παλαιοκώστας Χρήστος, Δημοσιογράφος του περιοδικού Autocar της εφημερίδας «Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία» - «Οδική Ασφάλεια : Λύση του Προβλήματος σε Πέντε Βήματα».

  • Κυριακάκης Δημήτριος, Εκπαιδευτής Οδηγών, Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σχολών Οδηγών - «Δάσκαλος Οδήγησης, Δάσκαλος Ζωής» και «Οικολογική Οδήγηση».

Κυριακή 22 Μαρτίου 2009 και από ώρα 11.00 πμ  • Καράτσαλος Ιωάννης, Πολιτικός Μηχανικός, Διευθυντής Σχολής Ανεμοπορίας, Μέλος http://www.bloka.com/, «Η Κατάσταση των Δρόμων».

  • Χατζής Γεώργιος, Αντιπρόεδρος της Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας, ttp://ekatoflorinas.blogspot.com«Ο ΚΟΚ και το Εθιμικό Δίκαιο – Το Ελληνικό Παράδειγμα».

  • Κρητικός Πέτρος, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) http://www.ses.gr «Οι Θέσεις του ΣΕΣ για την Οδική Ασφάλεια».

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό. Σ’ όσους κάνουν εγγραφή και παρακολουθήσουν τις ομιλίες και τις δύο ημέρες, θα δοθεί έντυπο υλικό από το Υπουργείο Μεταφορών-Επικοινωνιών (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας), DVD για την Οικολογική Οδήγηση και έντυπο υλικό για θέματα Οδικής Ασφάλειας από το ΙΟΑΣ και από την Cosmote («Η Ζωή με το Κινητό μας»).


Χορηγός Επικοινωνίας : ΡΑΔΙΟ ΛΕΧΟΒΟ 97,1

1 σχόλιο:

Κατερίνα Θεοδοσέλη είπε...

Ονομάζομαι Κατερίνα Θεοδοσέλη, είμαι εκπαιδευτικός και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Σερρών. Επισκέφτηκα το ιστολόγιό σας μέσα από τη σελίδα του ΙΟΑΣ και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από τις δράσεις σας. Σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία της 1ης πανελλαδικής συνάντησης για την οδική ασφάλεια. Θεωρώ πολύ σημαντική την πρωτοβουλία σας αυτή, μια και τα τρία τελευταία χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με το αντικείμενο αυτό. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις στο κοινό μας έργο.
Καλή επιτυχία στις δράσεις σας!