Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

ΕΕΚΕ - Διπλά Χρυσό το Traveler Rights Gr

Δεύτερο Χρυσό Βραβείο έρχεται να επιβεβαιώσει την ήδη μεγάλη επιτυχία του mobile app “TravelerRightsGr”. Goldβραβείο στην κατηγορία Travel: Technology enhanced experience απονεμήθηκε εχθές στα Tourism Awards 2019, στην εφαρμογή που ήδη από πέρυσι έγινε ο καλύτερος σύμβουλος των ταξιδιωτών. Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει ήδη αποσπάσει Gold βραβείο την περασμένη χρονιά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Mobile Excellence Awards 2018 για την κατηγορία Mobile Εφαρμογές για Λιανεμπόριο και Καταναλωτές: Mobile Service for Consumers.
Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, σχεδίασε την καινοτόμα αυτή εφαρμογή κινητών τηλεφώνων με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων του καταναλωτικού κοινού και την ευρεία πληροφόρηση και ενημέρωση.
Η εφαρμογή “TravelerRightsGr”, ενημερώνει τον ταξιδιώτη στην Ελλάδα για τα δικαιώματά του στα ταξίδια με αεροπλάνο, πλοίο, λεωφορείο ή τρένο, στις αγορές προϊόντων, στη διαμονή του σε ξενοδοχεία αλλά και σχετικά με άλλα θέματα όπως τα ταξιδιωτικά έγγραφα, τα τέλη περιαγωγής, το συνάλλαγμα και πολλά ακόμα.
Επιπρόσθετα, διαθέτει λειτουργία άμεσης υποβολής ερωτήματος ή καταγγελίας, σε περίπτωση που ο χρήστης, αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα καταναλωτικής φύσεως, καθώς και αποστολή Μηνύματος Έκτακτης Ανάγκης με GPSTracking (SOSmessage).
Ιδιαίτερα χρήσιμος είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος τουριστικών υπηρεσιών (Αεροδρόμια, Λιμάνια, Τουριστική Αστυνομία, Πρεσβείες κ.λπ.) που έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, διευθύνσεις, e-mail, url).
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες (Ελληνικά & Αγγλικά) και σχεδιασμένη για συσκευές ANDROID και iOS.
Στην τελετή απονομής παρευρέθηκε και παρέλαβε το βραβείο η Πρόεδρος της Ε.Ε.Κ.Ε. κα Ιωάννα Καρανδινάκη η οποία μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως “ο Τουρισμός είναι ένας από τους βασικότερους τομείς της Οικονομίας μας. Ποιοτικότερες υπηρεσίες σημαίνουν αύξηση του τουρισμού άρα και των θέσεων εργασίας. Το βραβείο αποτελεί για την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, ένα ακόμα ένα κίνητρο προς την κατεύθυνση της διαρκούς βελτίωσης των υπηρεσιών της με επίκεντρο την υπεράσπιση των συμφερόντων του καταναλωτή. Στόχος μας είναι να μην εφησυχάζουμε αλλά να παρακολουθούμε τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και εξελίξεις παρέχοντας ουσιαστική και αποτελεσματική προστασία με κάθε τρόπο και μέσο.
Κατεβάστε το δωρεάν στο:
Google Play: http://bit.ly/TravelerRightsGRandroid
App Store: http://bit.ly/TravelerRightsGRios

Δεν υπάρχουν σχόλια: