Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΕΚΕ - Gold Βραβείο για το Traveler Rights GR App

Το gold βραβείο στην κατηγορία Mobile Εφαρμογές για Λιανεμπόριο και Καταναλωτές: MobileServiceforConsumers απέσπασε το mobile app “TravelerRightsGr”, στα Mobile Excellence Awards 2018, που διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications.
Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, σχεδίασε πρόσφατα τη νέα αυτή καινοτόμα εφαρμογή κινητών τηλεφώνων με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων του καταναλωτικού κοινού και την ευρεία διάχυση της πληροφορίας.
Η εφαρμογή “TravelerRightsGr”, ενημερώνει τον ταξιδιώτη στην Ελλάδα για τα δικαιώματά του στις αγορές, τα ακτοπλοϊκά ταξίδια, τα αεροπορικά ταξίδια, τα ταξιδιωτικά έγγραφα, τα τέλη περιήγησης, τη διαμονή του σε ξενοδοχεία, το συνάλλαγμα και πολλά ακόμα.
Επιπρόσθετα, διαθέτει λειτουργία άμεσης υποβολής ερωτήματος ή καταγγελίας, σε περίπτωση που ο χρήστης, αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα καταναλωτικής φύσεως, καθώς και αποστολή Μηνύματος Έκτακτης Ανάγκης με GPSTracking (SOSmessage).
Ιδιαίτερα χρήσιμος είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος τουριστικών υπηρεσιών (Αεροδρόμια, Λιμάνια, Τουριστική Αστυνομία, Πρεσβείες κ.α.) που έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, διευθύνσεις, e-mail, url).
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες (Ελληνικά & Αγγλικά) και σχεδιασμένη για συσκευές ANDROID και iOS.
Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος της Ε.Ε.Κ.Ε. κα Ιωάννα Καρανδινάκη η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως “ H Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, προχωράει δυναμικά μπροστά με σύγχρονα μέσα και επίκαιρη σκέψη. Στρατηγική επιλογή μας είναι η συνέχιση τέτοιου είδους καινοτομιών και σε άλλους καταναλωτικούς τομείς, θεωρώντας ότι αυτές οι πρωτοβουλίες θα δώσουν το στίγμα της επόμενης ημέρας για το καταναλωτικό κίνημα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: